Halli 8631 m²

Pavintie 3-7

Sisään ajettava On
Lastauslaituri On
Nosto-ovi On
Vapaa korkeus 8,0 m


Toimitilan esittely

Kuvaus

Halli 5A (rak.v. 1989) on korkeaa ja avaraa logistiikkatilaa yhteensä noin 8631 m². Tilat soveltuvat ensisijaisesti logistiikka sekä varastokäyttöön. Halli vuokrataan korkeilla sprikleröidyillä hyllyillä, jossa on reilu 14.000 eurolava paikkaa. Hallissa on lastaustaskut ja se on sisäänajettava. Hallin yhteydessä autotalli-, työnjohto- sekä sosiaalitilat. Lisäksi mahdollisuus vuokraa toimistotiloja viereisestä rakennuksesta, johon on sisäkautta suorakulku. Pihakäyttösuunnitelman mukaiset p-paikat (ulkona) ovat käytettävissä. Halli 5B:n pohjakerroksesta on mahdollisuus vuokrata pysäköintipaikkoja lämpimästä sisähallista.

Sijainti

Pavintie 3-7:stä etäisyyksiä: Lahden moottoritien varressa, Helsinki-Vantaa-lentokentälle n. 7,0 km, Tikkurilan rautatieasemalle n. 4,0 km, Kauppakeskus Jumboon n. 6,0 km, Helsingin keskustaan n. 12,0 km,, Kehä III n. 2,0 km, Tuusulan tielle n. 5,0 km ja Vuosaaren satamaan n. 10 km. Julkinen liikenne: bussipysäkki Pavintiellä, josta bussilla 712 Tikkurilan rautatieasemalle ja 587 Mellunmäen metroasemalle. Helsingin keskustaan suorat bussiyhteydet 739 ja 717.

Tekniset tiedot

Vapaa korkeus: varasto n. 8,0 m ja autotalli n. 4,0 m
Nosto-ovi: on
Lastauslaituri: on
Sisään ajettava: on
Lounaspaikka kiinteistöissä: ei
Lattiakaivot, hiekanerotuskaivot: on
Muita teknisiä tietoja: kiinteistössä nettivalmius (kupari/cat).

Lastaustaskujen ovikoot ovat vakiot, sisään ajettavien ovien koot ovat n. 4,0 m ( leveys) sekä 4,5 m ( korkeus).

Lattiankantavuus on n. 5.000,0 kg/m2. Lastaustaskuissa on sillat, koneellinen ilmanvaihto ja rakennus ja varastohyllyt ovat sprinkleröity.

Halli on mahdollista ottaa käyttöön rengasvarastoksi nykyisillä hyllyillä, joka edellyttää hyllyjen sprinklerisuuttimien määrän kasvattamisen (helppo toteuttaa olemassa olevaan putkistoon).

Pohjakuva

Pavintie 3-7 A-halli pohjakuva

 

 

Kohteen palvelut

Alueella lounasravintola. Lähin ruokakauppa noin 400m päässä sijaitseva K-market. Tikkurilaan on matkaa noin 4 km, kauppakeskus Jumboon on matkaa on noin 6 km.


Kuvia toimitilasta

Tilan perustiedot

Sijainti
Pavintie 3-7, 01260 Vantaa
Kerros
1krs
Toimitilan tyyppi
Halli
Pinta-ala
8631 m²
Autopaikka
Pihankäyttösuunnitelman mukaisesti kiinteistön p-paikat käytettävissä.
Vapautuminen
1.7.2019
Kuvaus

Tila on selkä logistiikka halli, jossa on nosto-ovia ja lastaustaskuja. Tilassa on valmiina sprinkleröidyt varastohyllyt, tilaan kuuluu omat pukuhuone- ja työnjohtotilat. Mahdollisuus hyödyntää rakennuksen lämmintä parkkihallia, jossa on 260 parkkipaikkaa. Rakennuksen edessä on hyvä asfaltoitu piha-alue.


Kohteen Pavintie 3-7 esittelysivu »

Sijainti kartalla

Maija Ketomäki Sagax Finland 010 3367 177 maija.ketomaki@sagax.fi

Haluan lisätietoa toimitilasta