Toimisto 182 m2

Ahjokatu 26


Toimitilan esittely

Toimiva tilakokonaisuus vapautumassa! Konttoritilaan kuljetaan Seppäläntie 31:n kautta toiseen kerrokseen portaita pitkin. Monikäyttöiset tilat on jaettu eri kokoisiksi tilakokonaisuuksiksi, joista on näkymät Ahjokadulle päin. Tilassa on yhteinen aulatila, jota voi käyttää taukotilana ja siinä sopii ottamaan vieraat tai asiakkaat vastaan. Saatavana lämmitystolpallisia autopaikkoja.

 

Kohteen palvelut

Kiinteistö on rakennettu vuonna 1964 ja sitä on laajennuttu useaan otteeseen viimeksi 2017. Kiinteistössä on leipomo, lounasravintola, autokorjaamo sekä toimisto- ja varastotiloja.

Kiinteistössä on kaikkiaan tilaa noin 2500 neliötä, josta on ensimmäisessä kerroksessa 2000 neliötä ja toisessa kerroksessa noin 500 neliötä. Rakennuksessa on toiminut sen elinkaaren aikana toimijoita eri aloilta. Halleissa on nosto-ovet. Kiinteistössä on hyvät sosiaalitilat ja sauna. Piha-alue rajoittuu kahden vilkkaasti liikennöiden ajoreitin varrelle. Kiinteistön piha on tehokkaassa käytössä ja sen läpi pääsee ajamaan.


Tilan perustiedot

Sijainti
Jyväskylä
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimisto
Pinta-ala
182 m²
Autopaikka
ON
Vapautuminen
Vapautuu 06/2019
Kuvaus

Toimiva tilakokonaisuus vapautumassa!

Konttoritilaan kuljetaan Seppäläntie 31:n kautta toiseen kerrokseen portaita pitkin. Monikäyttöiset tilat on jaettu eri kokoisiksi tilakokonaisuuksiksi, joista on näkymät Ahjokadulle päin. Tilassa on yhteinen aulatila, jota voi käyttää taukotilana ja siinä sopii ottamaan vieraat tai asiakkaat vastaan. Saatavana lämmitystolpallisia autopaikkoja. Sovi oma esittelyaika – tässä Jyväskylän vilkkaimmalla liikepaikalle yrityksellesi toimiva kokonaisuus!

 


Kohteen Ahjokatu 26 esittelysivu »

Sijainti kartalla

Toimitilan vuokraus

Suvi Jokio Sagax Finland 010 3220 867 suvi.jokio@sagax.fi
Niina Palomera Sagax Finland 010 322 0866 niina.palomera@sagax.fi

Haluan lisätietoa toimitilasta