Korvenkyläntie 10

588 m²

Sisään ajettava On
Lastauslaituri Ei
Nosto-ovi On
Vapaa korkeus n. 6 m


Toimitilan esittely

Kuvaus

Katutason toimitila, jonka eteen pääsee hyvin autolla. Hallitilaan on nosto-ovi sekä erillinen kulkuovi. Tila sopii monenlaiseen toimintaan. Nosto-oven vieressä on erillinen sisäänkäyntiovi halliin. Ensimmäisessä kerroksessa on tuotantotilan lisäksi sosiaalitilat ja toimistohuone. Erillinen asiakas sisäänkäynti / työnvastaanotto, joka on erotettu tuotantotiloista. Toisessa kerroksessa on kolme toimistohuonetta ja neuvotteluhuone, joihin kuljetaan sisäporrasta pitkin.

Sijainti

Korvenkyläntie 10:een ajat parissa kymmenessä minuutissa Jyväskylästä. Tampereelle on matkaa 130 kilometriä ja Jyväskylän Tikkakosken lentoasema on puolen tunnin ajomatkan päässä. Muuramen vireältä teollisuusalueelta löydät kymmeniä eri alojen yrittäjiä. Muuramen keskustan monipuoliset palvelut ovat muutaman kilometrin ja hyvien yhteyksien päässä kiinteistöltä.

Tekniset tiedot

Vapaa korkeus:

Nosto-ovi: on

Lastauslaituri: ei

Sisään ajettava: on

Lounaspaikka kiinteistöissä: ei

Nosto-ovi:  3020  x 2950

Korvenkyläntie 10 1. kerros pohjakuva

Korvenkyläntie 10 2 kerros pohjakuva

 

Kohteen palvelut

Muuramen teollisuusalueella on useiden alojen yrityksiä. Muuramen kunnan monipuoliset palvelut, lounaspaikat, päivittäistavarakaupat ja huoltoasema ovat muutaman minuutin ajomatkan päässä – voit ajaa rauhallista vanhaa tietä tai nopeaa moottoritietä pitkin.


Kuvia toimitilasta

Tilan perustiedot

Sijainti
Korvenkyläntie 10, 40950 Muurame
Kerros
1-2
Toimitilan tyyppi
Halli
Pinta-ala
588 m²
Autopaikka
Pihassa
Vapautuminen
1.1.2020
Kuvaus

Katutason toimitila, jonka eteen pääsee hyvin autolla. Tilaan on nosto-ovi sekä erillinen kulkuovi. Tila sopii monenlaiseen toimintaan. Nosto-oven vieressä on sisäänkäyntiovi ja sosiaalitilat. Ensimmäisessä kerroksessa on tuotantotilan lisäksi sosiaalitilat ja toimistohuone. Erillinen asiakas sisäänkäynti / työnvastaanotto, joka on erotettu tuotantotiloista. Toisessa kerroksessa on kolme toimistohuonetta ja neuvotteluhuone, joihin kuljetaan sisäporrasta pitkin.

 


Kohteen Korvenkyläntie 10 esittelysivu »

Sijainti kartalla

Toimitilan vuokraus

Suvi Jokio Sagax Finland 010 3220 867 suvi.jokio@sagax.fi

Haluan lisätietoa toimitilasta