Halli/paja 5200 m²

Tarmontie 2 – 4

Sisään ajettava Ei
Lastauslaituri On
Nosto-ovi On
Vapaa korkeus 3,5- 6 m


Toimitilan esittely

Kuvaus

Kahdessa erillisessä rakennuksessa monipuolista tilaa tuotanto- ja varastotoiminnalle sekä niiden tueksi tarvittavaa toimistotilaa. Tarmontie 4:ssä vapaata tilaa noin 4000 m², Tarmontie 2:ssa heti vapaana on noin 1200 m².

Sijainti

Kohde on Hollolan keskustan ja Salpakankaan palveluiden äärellä. Päijät-Hämeen keskussairaalaan on noin 2 kilometriä  Lahden keskustaan ja 4- tielle noin 10 minuutin ajomatka. Yhteydet Hämeenlinna – Tampere sekä Kouvolan suuntaan aivan vierestä kulkevalla valtatie 12:lla. Hämeenlinna, Kouvola ja Helsinki ovat noin tunnin ajomatkan päässä.

Tämän kohteen läheisyydessä on mm. lounasravintoloita, leipomo, päivittäistavarakauppa, huoltoasema, tavarataloja ja Hollolan kuntakeskuksen palvelut.

Tekniset tiedot

Tiloissa on olemassa mm. siltanostureita, nosto-ovia ja lastausaukkoja tavaran lastaukseen ja purkamiseen sekä putkistoja tuotannon käyttöön. Toimistotiloissa on koneellinen ilmastointi ja jäähdytys. Tiloja voidaan joustavasti yhdistellä ja muuttaa tarpeiden vaatimalla tavalla.

Pohjakuva

Pohjakuva Tarmontie 2

Pohjakuva Tarmontie 4

Kohteen palvelut

Kohde on Hollolan keskustan ja Salpakankaan palveluiden äärellä. Päijät-Hämeen keskussairaalaan on noin 2 kilometriä  Lahden keskustaan ja 4- tielle noin 10 minuutin ajomatka. Yhteydet Hämeenlinna – Tampere sekä Kouvolan suuntaan aivan vierestä kulkevalla valtatie 12:lla. Hämeenlinna, Kouvola ja Helsinki ovat noin tunnin ajomatkan päässä.  Tämän kohteen läheisyydessä on mm. lounasravintoloita, leipomo, päivittäistavarakauppa, huoltoasema, tavarataloja ja Hollolan kuntakeskuksen palvelut.

 


Kuvia toimitilasta

Tilan perustiedot

Sijainti
Tarmontie 2 - 4, 15860 Hollola
Kerros
Toimitilan tyyppi
Halli
Pinta-ala
5200 m²
Autopaikka
Pihassa sähkötolppapaikkoja.
Vapautuminen
Kuvaus

Monipuolista tilaa tuotanto- ja varastotoiminnalle.


Kohteen Tarmontie 2 – 4 esittelysivu »

Sijainti kartalla

Toimitilan vuokraus

Maija Ketomäki Sagax Finland 010 3367 177 maija.ketomaki@sagax.fi
Anne Arvola Sagax Finland 010 3220 863 anne.arvola@sagax.fi

Haluan lisätietoa toimitilasta