400 m2

Palokärjentie 7

Sisään ajettava On
Lastauslaituri Ei
Nosto-ovi On
Vapaa korkeus 5,4 m


Toimitilan esittely

Kiinteistö on valmistunut vuonna 2006. Kiinteistössä on raskaan kaluston läpiajettavat huolto/korjaamotilat, sisään ajettava huoltohalli ajoneuvoille ja toimistopäädyssä on kahdessa kerroksessa toimistotilaa. Kiinteistön piha-alue ja kaksi ajoneuvoliittymää Palokärjentielle tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet moneen toimintaan.

 

Kohteen palvelut

Seppälänkankaan teollisuusalueella toimii kymmeniä eri alojen yrityksiä ja alue on Jyväskylän yksi halutuimista teollisuusalueista. Seppälänkankaalle on erinomainen ja vetovoimainen työssäkäyntialue. Alueella on erittäin monipuolisesti erilaista yritystoimintaa suurista pieniin toimijoihin kuten monitoimialayrityksiä, kiinteistöalantoimijoita, ajoneuvojen myynti- ja huoltoyrityksiä, logistiikkayrityksiä, katsastuskonttori, hyviä lounaspaikkoja ja useita päivittäistavara kauppoja.

 


Kuvia toimitilasta

Tilan perustiedot

Sijainti
Jyväskylä, Seppälänkangas
Kerros
1-2
Toimitilan tyyppi
Halli
Pinta-ala
400 - 895 m²
Autopaikka
useita
Vapautuminen
vapautuu sopimuksen mukaan
Kuvaus

Seppälänkankaan teollisuusalueen pääväylän tuntumassa vapautuu toimitilaa, joka soveltuu esimerkiksi raskaan kaluston huoltotilaksi. Kiinteistössä on kaikkiaan 895 neliötä laadukasta toimitilaa. Hallissa on 10 t nosturi ja sen koukkukorkeus on 5,42 m. Halli on läpiajettava – nosto-ovien korkeus on 3,94 m. Halli on jaettu väliseinällä ja osittain kevyemmällä ratkaisulla kolmen eri toimijan kesken.


Kohteen Palokärjentie 7 esittelysivu »

Sijainti kartalla

Toimitilan vuokraus

Suvi Jokio Sagax Finland 010 3220 867 suvi.jokio@sagax.fi

Haluan lisätietoa toimitilasta