Asiakastarinat

Katso asiakkaidemme kokemuksia yhteistyöstä kanssamme.

Velimark Oy

Sagax ymmärsi meitä heti alkuvaiheessa

”Sagax ymmärsi meitä heti alkuvaiheessa. Ja he ymmärsivät myös, miten vuokra-aika sekä vuokrahinta määritellään. Tämän takia päädyimmekin 10 vuoden vuokra-aikaan, mikä on melko pitkä nykyaikana. Emme voineet olla ottamatta sitä – tarjous oli niin edullinen.

Yhteistyössä Sagaxin kanssa tämä tila peruskorjattiin meille. He tulivat hyvin vastaan siinä, että modifioimme tilan meidän tarpeisiimme. ”

Perttu Levijärvi, toimitusjohtaja, Velimark Oy

 

Intersport Finland Oy

Yhteistyö Sagaxin kanssa on ollut helppoa, mutkatonta ja joustavaa

“Kun tämä paikka tuli vastaan, valinta oli aika helppo – tämä on meille sopiva tila ja olemme sijaintiin hyvin tyytyväisiä. Yhteistyö Sagaxin kanssa on ollut helppo, mutkaton ja joustava.

Mielestäni työympäristö on ihan ratkaiseva tekijä ihmisten henkisille voimavaroille ja tekemiselle; työkaverit, työtilat ja se henki, millä aamulla tullaan töihin. Ei tarvitse aamulla stressata, löytyykö autolle paikkaa ja mistä oma tila löytyy. Sillä on valtava merkitys.”

Jussi Mikkola, toimitusjohtaja, Intersport Finland Oy

 

 

Widni Oy

Ne tarpeet, joita meillä on vuosien varrella ollut, on aina pystytty täyttämään.

“Ne tarpeet, joita meillä on vuosien varrella ollut, on aina pystytty täyttämään. Sagax on erittäin joustava vuokranantaja. Yritys on kasvanut yrityskauppojen myötä, jolloin tarvittiin lisätilaa ja muutoksia tiloihin. Toimistotilat suunniteltiin ihan täysin meidän tarpeemme mukaan; kaikki meidän tarpeemme huomioitiin.

Sagaxin kanssa on hyvin huoletonta toimia. Kaikki toimii kuten on sovittu ja heillä on hyvä ymmärrys siitä, mitä me teemme.”

Jari Mesimäki, toimitusjohtaja, Widni Oy

 

Sisu Axles Oy

Sagax on ollut joustava ja tehokas

“Me olemme päävuokralaisena, ja vuokrasuhteessa Sagaxiin. Meidän alihankkijamme on tässä meidän alivuokralaisenamme. Tämäkin on kuvio, joka on saatu hyvin ja joustavasti Sagaxin kanssa toimimaan.

Yhteistyö Sagaxin kanssa on toiminut hyvin. Sagax on ollut joustava ja tehokas. Ei ole tarvinnut käyttää ylimääräistä aikaa asioiden vatvomiseen. “

Jari Karisto, talouspäällikkö, Sisu Axles