< Takaisin

Valokaari 8

Valokaari 8 kiinteistö, Airamin vanha lampputehdas 1970-luvulta edustaa täysin uudenlaista tuotanto ja toimitilakonseptia, jossa olemassa oleva kiinteistö on peruskorjattu ja vuokralaisille on suunniteltu muuntojoustavat toimisto sekä varastotilat. Peruskorjauksen myötä kiinteistön talotekniikka, ikkunat sekä julkisivu on uusittu sekä  myös piha-alueen toimivuutta on parannettu.  Pihamaalla on runsaasti paikoitustilaa autoille, sekä erilliset vieraspaikat. Myös rekoilla liikkuminen on huomioitu, koska sisäiset ajoreitit on suunniteltu niin, että  ne kiertävät koko kiinteistön ympäri.

Rakennuksen toisessa päädyssä on kaikkia  käyttäjiä palveleva lastauslaituri, tuotanto/varastotiloihin tulee lisäksi katutasoon avautuvat nosto-ovet. Jokaisessa tuotanto/varastotilassa on oma ilmastointikone, jossa on lämmön talteenotto mukana. Jokaisessa tuotanto/varastotilassa on lisäksi omat sähkön rytmitykset sekä sähköjen alamittaukset.

Kiinteistöön on helppoa tulla kolmesta eri portaikosta, joten toimistotiloihin on hyvä yhteys myös varasto/tuotantotiloista. Kiinteistöön tulee myös tavara ja henkilöhissi keskelle kiinteistöä, joten se palvelee kaikkia kiinteistön käyttäjiä. Ravintolatiloihin on myös hissillä pääsy katutasosta.

Kiinteistön toiminnalliset varasto/tuotantotilat sijaitsevat  ensimmäisessä kerroksessa, ne on jaettu viiteen eri osaan. Kaikille käyttäjille yhteiset sosiaali sekä taukotilat sijaitsevat toisessa kerroksessa. Toiseen kerrokseen tulee myös toimistotiloja sekä kaikille yhteisiä neuvottelutiloja. Kolmanteen kerrokseen tulee  lisää toimistotiloja sekä henkilöstöravintola. Kiinteistön toimisto ja varasto/tuotantotiloja voi vuokrata yhdessä, tai erikseen, tarpeen mukaan. Kiinteistön kokonaispinta-ala on noin 12 000 neliöitä sekä kokonaistilavuus on yli 80 000 kuutiota. Kiinteistössä nykyisin toimiva Vehon vahinkovauriokorjaamo jatkaa toimintaansa tässä kiinteistössä.

Kiinteistöön tullaan perustamaan myös oma yrittäjäkunta, jonka tarkoituksena on lujittaa kiinteistön käyttäjien keskinäistä vuorovaikutusta sekä helpottaa verkostoitumista.

Valokaari 8-kiinteistön sijainti on mitä loistavin,  sijaiten kehän 3:n varrella, Helsingin ja Vantaan rajalla, Suutarilan kaupallisella teollisuusalueella. Alueella toimivia muita yrityksiä ovat muun muassa erilaiset teknisen kaupat liikkeet, kuten Etola,  Starkki sekä Vehon vahinkovauriokorjaamo.

Ao kiinteistön edessä on bussipysäkki, josta pääsee Helsingin rautatienasemalle ja Kampiin linjoilla 611B ja 70T. Valokaari 8:sta etäisyyksiä: Puistolan asemalle noin 1,5 km, Helsinki-Vantaa lentokentälle n. 5 km, Tikkurilan rautatieasemalle 3 km, Kauppakeskus Jumboon 2 km, Helsingin keskustaan 10km, Kehä III vieressä, Lahdenväylä 2 km ja Tuusulan tielle 1 km.

Valokaari 8 Suutarila ilmakuva

Vapaana olevat tilat