< Takaisin

Tarmontie 2 – 4

Tarmontie 2-4 on ollut teollisuus- ja palvelutoiminnan käytössä 1960- luvulta alkaen, aluksi huonekaluvalmistuksessa, 1970- luvulta vuoteen 2006 asti matkapuhelinteollisuudessa, jonka jälkeen jälleen huonekaluvalmistuksessa sekä maakaasupoltintien ja lämpöpumppujen testauksessa ja valmistuksessa. Kohteessa toimineita yrityksiä ovat mm. Muurame, Eimo, Foxconn, Stella ja Oilon.

Kiinteistö koostuu kolmesta rakennuksesta – Tarmontie2 ja Tarmontie 4, joissa on tuotanto- ja varastotilojen lisäksi toimisto- ja sosiaalitiloja – sekä erillisestä ulkoilman olosuhteissa olevasta  varastorakennuksesta, ”peltihallista”. Tällä hetkellä Tarmontie 2:ssa on vapaita tiloja noin 1 200 m², Tarmontie 4:ssä noin 4 000 m² ja peltihallissa noin 600 m2.

Kohde on Hollolan keskustan ja Salpakankaan palveluiden äärellä. Päijät-Hämeen keskussairaalaan on noin 2 kilometriä  Lahden keskustaan ja 4- tielle noin 10 minuutin ajomatka. Yhteydet Hämeenlinna – Tampere sekä Kouvolan suuntaan aivan vierestä kulkevalla valtatie 12:lla. Hämeenlinna, Kouvola ja Helsinki ovat noin tunnin ajomatkan päässä.

Vapaana olevat tilat