< Takaisin

Onkapannu 4 b

Onkapannu 4 b kiinteistö on valmistunut vuonna 1981 ja siihen on rakennettu vuonna 2008 laajennusosa. Kiinteistössä on kaikkiaan tilaa noin 2500 neliötä, josta on ensimmäisessä kerroksessa 2000 neliötä ja toisessa kerroksessa 500 neliötä. Rakennuksessa on toiminut teollisuuden toimijoita eri aloilta. Kolmessa eri tuotantohallissa on omat siltanosturit. Halleihin on reilun kokoiset nosto-ovet, joista suurienkin kappaleiden liikuttaminen on mahdollista. Kiinteistössä on hyvät sosiaalitilat ja sauna. Piha-alue rajoittuu tehokkaasti kiinteistön ympärille ja sen lisäksi voidaan hyödyntää viereisen kiinteistön piha-aluetta.

Savelan elinvoimainen teollisuusalue on rakentunut vuosikymmenien aikana metalliteollisuuden osaajien keskittymäksi. Savelan Terässammon Yrityspuistossa on useita alansa huipputoimijoita aivan Jyväskylän keskustan ja Rautpohjan tehtaiden vieressä. Alueen sisäinen tieverkosto mahdollistaa lyhyitä kuljetuksia ja tuo samalla säästöjä kuljetuskustannuksiin.

Savelan teollisuus alue sijaitsee Savelankadun ja Vesangantien risteyksessä – molempia reittejä pitkin pääsee sujuvasti Keuruuntielle. Jyväskylän lentoasemalle Tikkakoskelle matkaa on 22 kilometriä. Tampereen suuntaan ja Keljon Eteläportin alueelle on hyvä yhteys isojen moottoritie liittymien kautta. Bussipysäkit ovat Vesangantien varressa ja yhteydet ovat hyvät.

Kahden kilometrin päähän rakennetaan uutta keskussairaala Novaa, joka valmistuu vuonna 2020. Sairaalassa työskentelee 3000 henkilöä ja muun Kukkulan alueella tulevaisuudessa 2000 työntekijää. Savelan alueelle on hyvä saapua töihin eri suunnista kaupunkia.

Alueella on lounasravintola ja teollisuustuotteiden vähittäismyyntiliike. Vesangantien toisella puolella on päivittäistavarakauppa sekä huoltoasema.

Onkapannu 4 b – toimistotilaa koko 2. kerros

Vapaana olevat tilat