< Takaisin

Onkapannu 3

Kiinteistö on valmistunut vuonna 1977 ja viimeisimpänä siihen on rakennettu 3. kerroksen toimistotilat. Rakennuksessa on toiminut teollisuuden ja infrarakentamisen yrityksiä ja alkujaan kiinteistössä on huollettu raskasta kalustoa. Kiinteistössä on lattiapinta-alaa yli 3800 neliötä.  Kolmessa eri tuotantohallissa on omat siltanosturit. Hallit ovat sisään ajettavia ja niihin on reilun kokokoiset nosto-ovet. Kiinteistössä on hyvät sosiaalitilat ja sauna. Iso piha-alue on aidattu ja se on pääosin asfaltoitu. Tilava ajoneuvokatos tarjoaa suojaa korkeillekin moottoriajoneuvoille. Onkapannu 3 kiinteistöllä on lähes sata autopaikkaa. Kiinteistö on varusteltu hyvin mm. oma muuntamo sekä paineilmaverkosto ja soveltuu raskaampaankin tarpeeseen.

Savelan elinvoimainen teollisuusalue on rakentunut vuosikymmenien aikana metalliteollisuuden osaajien keskittymäksi. Savelan Terässammon alueella on useita alansa huipputoimijoita aivan Jyväskylän keskustan ja Rautpohjan tehtaiden vieressä. Alueen sisäisen tieverkoston kautta voi tehdä lyhyitä kuljetuksia nopeasti ja säästää samalla kuljetuskustannuksissa.

Savelan teollisuusalue sijaitsee Savelankadun ja Vesangantien risteyksessä – molempia reittejä pitkin pääsee sujuvasti Keuruuntielle. Jyväskylän lentoasemalle Tikkakoskelle matkaa on 22 kilometriä. Tampereen suuntaan ja Keljon Eteläportin alueelle on hyvä yhteys isojen moottoritieliittymien kautta. Bussipysäkit ovat Vesangantien varressa ja yhteydet ovat hyvät.

Kahden kilometrin päähän rakennetaan uutta keskussairaala Novaa, joka valmistuu vuonna 2020. Sairaalassa työskentelee 3000 henkilöä ja muun Kukkulan alueella tulevaisuudessa 2000 työntekijää. Savelan alueelle on hyvä saapua töihin eri suunnista kaupunkia.

Alueella on lounasravintola ja teollisuustuotteiden vähittäismyyntiliike. Vesangantien toisella puolella on päivittäistavarakauppa sekä huoltoasema.

Vapaana olevat tilat