< Takaisin

Malminkartanonkuja 4

Konalassa sijaitseva näyttävä vuonna 1992 rakennettu toimistorakennus Vihdintien varrella osoitteessa Malminkartanonkuja 4. Konalan sijainti Kehä I:n sekä Kehä 3:n ja Vihdintien varrella mahdollistaa sujuvan liikkumisen. Lähijuna ja bussi tuovat melkein perille asti, ja Helsinki-Vantaan lentokenttä on noin vartin automatkan päässä.

Kiinteistön palvelutarjonta on varsin kattava. Kiinteistön sisääntulokerroksessa, toimistorakennuksen puolella sijaitsee useita erikokoisia neuvottelutiloja- sekä erillinen auditoriotila ( noin 50:lle henkilölle), joita kiinteistön vuokralaiset voivat hyödyntää pienellä lisämaksulla. Sisääntulokerroksessa on myös aulavastaanotto, joka vastaanottaa kiinteistön vuokralaisten vieraat sekä vuokralaisille tulevat postipaketit.

Kiinteistössä on  24/7 valvonta.  Varastorakennuksen puolella sijaitsee Fazer Food & Co lounasravintola, joka on avoinna arkisin klo 08.00-14.00  välillä. Ravintolassa on tarjolla lounaan lisäksi myös aamiaista, ja heidän kauttaan onnistuu myös kokoustarjoilujen tilaus. Kuntosali ja palloiluhalli ovat myös kiinteistön vuokralaisten käytössä. Kuntosali ja palloiluhallin yhteydessä on sekä naisten että miesten pukuhuone että sosiaalitilat.  Toimistorakennuksen kellarissa on lämmin autohalli,  jossa on runsaasti parkkipaikkoja. Lämpimässä parkkihallissa sijaitsee myös pyöräparkki, jossa on useita pyöräpisteitä.

Toimistotiloissa on palkkijäähdytys sekä asennuslattia, jotka takaavat tilojen teknisen toimivuuden sekä vapaan muunneltavuuden. Toimistorakennuksesta on kulku sisäkautta varastorakennuksen puolelle.

Kiinteistöltä  on todella hyvät bussiyhteydet esimerkiksi Helsingin keskustaan tai Espooseen. Lähin bussipysäkki sijaitsee noin 500 metrin päässä kiinteistöltä. Malminkartanon juna-asema sijaitsee n. 1,3 kilometrin kävelymatkan päässä.

Alla olevan linkin takana Konalan alueen tyytyväiset nykyvuokralaismme kertovat, miksi Konala on pääkaupunkiseudun paras paikka niin työntekijälle kuin yrityksillekin. Olemme apunasi toimitilojen suunnittelusta aina muuttoon saakka.

https://www.sagaxtilat.fi/konala/referenssit/

 

 

Vapaana olevat tilat